Objavljeno: 07. September 2008 21:50 Naslov sporočila: Shooting s Špelo - nedelja 21.9.
Po dolgem času, smo se spet odločili za organizacijo shootinga z modelom/modeli (odvisno od števila prijavljenih). Ker tokrat ne bomo fiksno določili datuma, sem zato namenoma odprl temo v forumu. Torej datum bi bil eden od naslednjih vikendov, torej od 19.9 naprej. Ker bo fotografiranje potekalo na prostem, je seveda vse odvisno od vremena. Menim da je bolje slej kot prej, dokler so še temperature na "normalni" ravni za sproščeno fotografiranje, ko tudi modelu ni treba nase navleči kup cunj (s čimer se precej omeji fotografiranje). Okvirno bi se torej zmenili za 20/21.9 ali pa 27/28.9.
Torej model je Špela, nekateri jo zagotovo že poznate, nekateri ste jo tudi že fotografirali. Izbral sem jo, ker je eden najboljših modelov s katerim sem delal in kot je razvidno iz spodnjih fotografij se lahko vživi v vsako vlogo. To je vsekakor odlika, ki manjka veliki večini modelov. Torej omejitev je v tem primeru le še vaša domišljija .
Lahko je samo lepa in sexy - torej standardno fotografiranje
Se vživi v vlogo kesh peechke
Ali pa v vlogo psihopatke
Potek shootinga bo standarden za slo-foto (za razliko od delavnice, se tukaj usmerimo le v praktični del), trajal bo 3 ure v poznopopoldanskem času, ko je svetloba za fotografiranje idealna. Lokacija fotografiranja bo v centru Ljubljane in ožji okolici. Vsak bo imel na voljo pol ure samostojnega fotografiranja z modelom, lahko seveda fotografirate tudi v paru po eno uro ali pa po želji, tudi v skupini (samo tako se boste veliko manj naučili). Minimalno število udeležencev je 6. Če se vas bo prijavilo več kot 6, bomo najeli še en model. Zato bi prosil vse resne interesente, da ne odlašajo s prijavami do zadnjega dne. Morebitna vprašanja pa seveda lahko postavite v tej temi.
Prijave zbiram na peter.bernikXslo-foto.net (X zamenjajte z @ - zaščita pred spamom) do 17.9.2008.
CENA: 30 EUR _________________
Nazadnje urejal/a Noob 17. September 2008 22:06; skupaj popravljeno 2 krat
Objavljeno: 08. September 2008 20:59 Naslov sporočila:
Prijavljam se za katerega koli od teh dni edino če bo 27.9. me ne štejte.
Se bo delalo samo z ambientno svetlobo? Lahko prinesemo svoje fleše in opremo?
Objavljeno: 08. September 2008 21:20 Naslov sporočila:
Nasploh se dela z ambientalno svetlobo. Seveda lahko prinesete s seboj kakršnokoli opremo. Sam bom imel s seboj 120 cm odbojnik, s katerim vam lahko tudi asistiram.
Vse prijave pa je potrebno izvesti preko maila navedenega na koncu prvega posta. _________________
Objavljeno: 12. September 2008 08:29 Naslov sporočila:
a to boš asistiral tudi z koristnimi nasveti al sam z odbojnikom
načeloma sem za, sam je odvisno od datuma, bi mi nekak tut bolj ustrezal tm okol 20ga 21ga _________________ GOZILLA
Objavljeno: 13. September 2008 12:42 Naslov sporočila:
Sorry, sem spregledal tvoj post. Ja no kakšnega pa že (čeprav je to shooting in ne delavnica, torej pač brez mentorja). No za ta vikend se itak že ve da ni vremena. _________________
Objavljeno: 14. September 2008 21:27 Naslov sporočila:
Po enotedenski vremenski napovedi sodeč (sicer ni najbolj zanesljiva za tako dolgo obdobje) bo naslednjo soboto lepo vreme http://www.pro-vreme.net/index.php?id=4. Malo bolj zanesljiva se mi zdi ta stran [url]http://www.accuweather.com/world-forecast2.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|SI|SI000|LJUBLJANA&metric=1[/url], ki za soboto sicer napoveduje dež, za nedeljo pa sončno in suho vreme. Tako, da velja računajte na naslednji vikend (torej 20/21.9.), v primeru slabega vremena, pa se prestavi.
AlienW, a si se prijavil preko maila? Polovici prijavljenih se namreč ime začne s črko A (Aleš, Anže...), tako da zdaj nisem prepričan. Torej nujno prijava na mail, forum pa je namenjen vprašanjem. So še 2-3 prosta mesta, katera je potrebno zapolniti za izvedbo delavnice (sicer se organizacija zaradi nizke cene ne izplača). _________________
Objavljeno: 17. September 2008 22:05 Naslov sporočila:
Shooting bo v nedeljo 21.9.2008. Dobimo se ob 15.30 na začetku Jakopičevega sprehajališča v Tivoliju od koder so nam odprte vse opcije za fotkanje (narava, park in center mesta za urbane portrete). Kot je že rečeno shooting traja 3 ure, torej do 18.30.
Vse ostale informacije se pa nahajajo v prvem postu, če vas pa še kaj zanima pa le z besedo na dan. _________________
Objavljeno: 18. September 2008 08:35 Naslov sporočila:
Če mi je kdo pisal mail v zadnjih dveh dneh in mu nisem odgovoril se opravičujem. Namreč zaradi nakupa novega compa, sem bil brez, včeraj mi ni uspelo naštimati, ker pač nekaj ne štima z geslom oz uporabniškim imenom. Bom zadevo uredil že danes. Vmes pa raje na zs, če je kaj takega . _________________
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu